Taller d'audio. AUDACITY


En la sessió del divendres 24 de març el mestre ens va explicar el programa Audacity, es tracta d'un programa de software lliure i gratuït d'edició d'àudio que es pot utilitzar en múltiples plataformes. Algunes de les seues principals funcions són: gravar àudio en viu, importar arxius d'àudio existents, aplicar efectes de so, ajustar el volum i l'equalització, eliminar soroll i més.

Algunes de les característiques que m'agradaria destacar són:

  • Enregistrament d'àudio: Audacity permet gravar àudio des de qualsevol font, incloent-hi micròfons, entrades de línia, CD i més.
  • Edició d'àudio: amb Audacity, es poden editar pistes d'àudio, tallar, copiar, pegar, mesclar, eliminar seccions no desitjades, ajustar la velocitat i el to, i més.
  • Efectes d'àudio: Audacity ofereix una àmplia varietat d'efectes de so, incloent-hi reverberació, ressò, distorsió, canvi de to, canvi de velocitat, eliminació de soroll.
  • Enregistrament en múltiples pistes: Audacity permet gravar àudio en múltiples pistes simultàniament, la qual cosa és útil per a l'enregistrament de música.


Per a aquesta aplicació vam realitzar 3 tasques: la primera consistia a exportar un àudio en diferents formats com FLAC, MP3 y OGG. Pel que fa a la segona pràctica i calia editar un àudio afegint música. En l'última cada alumne grava un pòdcast de 3 minuts relacionat amb el tema de l'educació, en el meu cas vaig tractar el tema de la interconnexió de la societat i els canvis darrere la pandèmia de la Covid 19.

Comentarios

Entradas populares